Şerbetli kek yapmayı düşündüğünüzde aklınıza hangi püf noktaları gelmeli? Mesela, kek hamurunu çırparken dikkat etmemiz gerekenler neler? Fırın kapağını sık açmanın kekin sönmesine yol açabileceğini biliyor muydunuz? Ayrıca, şerbetin soğuk, kekin sıcak olmasının neden önemli olduğunu merak ediyor musunuz? Kekin dinlenmesi, tatların daha iyi harmanlanmasını sağlar demişsiniz, bunu deneyimlediniz mi? Şerbetli keki farklı tatlarla zenginleştirmenin yolları hakkında ne düşünüyorsunuz? Örneğin, kakao veya hindistan cevizi eklemek gibi.
Şerbetli kek yapmayı düşündüğünüzde aklınıza hangi püf noktaları gelmeli? Mesela, kek hamurunu çırparken dikkat etmemiz gerekenler neler? Fırın kapağını sık açmanın kekin sönmesine yol açabileceğini biliyor muydunuz? Ayrıca, şerbetin soğuk, kekin sıcak olmasının neden önemli olduğunu merak ediyor musunuz? Kekin dinlenmesi, tatların daha iyi harmanlanmasını sağlar demişsiniz, bunu deneyimlediniz mi? Şerbetli keki farklı tatlarla zenginleştirmenin yolları hakkında ne düşünüyorsunuz? Örneğin, kakao veya hindistan cevizi eklemek gibi.
Cevap yaz